la capitale, stoccolma!

så där ja, sitter hemma i oscars lägenhet nu i stockholm med samme. vi har shoppat heeeela dagen!! fik inte med mig speciellt mycket så jag ska shoppa lite på söndag innan vi åker hem. kan visa upp sen vad jag köpt. blev super god middag på en mongolisk restaurang, rekomenderar verklligen den! nu ska jag och samme mysa. ha en toppen kväll! // Em

falun/sunannäng

japp, va då ett tag sen. sitter just nu hos samme med min älskade vän sofie! gårdagen va mys, åkte till falun efter jobbet med sofie och så mötte vi upp lovisa. tog en kvällsfika och kikade runt lite på stan och på vägen hem blev det ett dopp i vattenspridarna (Y) dagen till ära så käkade jag, sofie, lovisa och hanna lite lunch, super gott! sedan drog vi hem till lksand igen och åkte vattenskoter och ring med samme, hans bror inklusive några kompisar till han, as kul! vilken jävla crash jag och sofie va med om. hahah! nu är det dags för ett dopp i poolen med sofie och samme och lite middag på det och en tidig kväll eftersom jag och samuel drar till stockholm i morgon över helgen. mys! puss och kram och nyp i stjärten // Em och sofie :)

slänger in en söt liten samuel så ni får nått gulligt att kika på :)

en evighet

hallå där människor, heheh glömde bort att jag hade en blogg. har inte hänt speciellt mycket på senaste tiden. jobb jobb jobb och tråk. fast igår var jag ju i och för sig ute med mina bröder, helt okej kväll. roligast va nog när jag och stefan kom hem och kom på att det avr första gången vi inte behövde smyga in i huset efter en utekväll eftersom mamma och pappa e på kryssning. så vi satte musiken på högsta volym och började dansa och sjunga, laga fyllekäk och satt och snacka ända tilsl soluppgången. idag åkte vi till falun och kikade lite på stan, inte så mycket utbud nu, bara rea överallt! sen blev det en lunch/middag på pitchers sedan en sväng till min lägenhet för att säga hej och hämta lite grejer. ska ta att dra ut och gå en sväng nu som va sjukt länge sen sist! varit förkyld i över tre veckor nu! med skiten börjar ge sig lite nu.

imorgon kommer min älskade vän hem! tre veckor utan dig är som ett år utan godis= in i helvete jobbigt :P

du är så fin min älskade underbara vän! längtar tills jag får träffa dig:)

nej nu är det dags att ge sig ut!
tipsar om två sköna låtar
Ron Pope: i'm yours och i don't mind if you don't mind



hörs då!

Tack!

alltså jag tackar den mäniskan som kom på flygplanet!
istället för att åka buss från öland till stockholm som tra typ 8 timmar så flög jag och jullan tog knappt 45 minuter!! så himla skönt kändes som att man va i luften i typ 15 minuter..
så nu sitter jag i bilen på väg hem till leksand från stockholm dags att återgå till vardagen...

innan vi flög från kalmar så kikade vi runt i massa affärer, jag hitttade nästan inte ett enda plagg jag tyckte om och om jag tyckte om det så fanns det bara stora storlekar, värdelöst! behöver verkligen uppdatera min garderob med massa fräscha sommar kläder känner jag.

ska ta och mysa ner mig i kudden nu och sova lite.ha det bra! // Em


den sista solen

sitter i soffan helt död! en vecka på öland supersjuk kan inte sluta annat än att jag är död. bränt mig lite på näsan har jag gjort också annars tycker jag inte att jag fått så mycket färg, tråk! trääfat lite nytt folk under veckan, lika kul som vanligt! sista dagen här på öland nu, imorgon flyger jag och jullan hem till leksand, dags för jobb.. fast kanske bara i en vecka sen kanske jag åker till berlin en vecka, hoppas!! :D
nej nu ska jag ta och fräscha till mig lite så ska vi åka och handla onyttigheter tills kväll. blir nog en riktigt tjej kväll med hårinpackning, ansiktsmask, fotbad och film :)
// Em

Böda

dags att köra en liten update nu då. sitter på Öland med mia och jullan, underbart väder och vi steker på. vart på stranden heöa förmiddagen, sjukt nice. jag vill dit igen men dom är för lata för att ta sig dit, åt helvete me dom. får väl sitta på gården och svättas ihjäl, men ja ä int bitter!! hoppas vädret håller i sig så jag får lite färg :D

hoppas ni har det bra där hemma också! varma hälsningar

jag<3 webcam = det enda rätta
// Em

RSS 2.0