leksand

nu är det många rubriker som lyder "leksand"  men så är det. jag är i leksand nu. sitter helt själv i sammes hus. lite läskigt:P jag har hunnit att gå ut med hans lilla hund käkat tacos och pluggat lite, förhoppningsvis kommer nog min lilla babe hem snart! idag hade vi skolfoto i skolan, det blev helt okej faktiskt.

fuck!

fan vad less jag blir! jag hatar att bråka!! FUCK FUCK FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

äntligen!

oj nu va det några dagar sen jag bloggade igen. men jag har likosm inte riktigt tid. fan va gött nu har jag gjort klar datakunksapsläxan och g frågorna i svenskan och vg och mvg frågorna får vänta tills i morgon :P nu har jag bara lite italienska kvar att plugga innan jag kan pusta ut för idag. igår sov jag i leksand hemma hos mia. gud va skönt det va att få vara hemma lite och göra dom gamla sakerna som man inte gör nu för tiden. träffade lite folk gjorde jag också :) och så fick man höra lite skvaller, det är alltid kul! hahah. ikväll är det serie premiär i a-lagets hockey. Leksand-Mora och jag missar det! jag blir så jäkla less! hoppas leksand spöar skiten ur lillebror :D  och i morgon kommer samme hem! wiho:D nej nu ska jag plugga italienskan så det inte blir lika dåligt som på förra förhöret vi hade. ciao ciao :)




Idag:)


man ser inte så bra men Sofie hade iaf gjort en fiskbens fläta på mig, hur fint som helst! och fråga mig inte vad jag gör med ansiktet för det vet jag inte ens själv! :P

Italien

nu är min älskade pojkvän på väg till italien! en aning avis man är asså. men jag får nöja mig med att sitta hemma i soffan och lyssna på italiensk musik :P  helgen har iaf varit myspys, i fredags efter jag ätit med mamma och papap dog jag till samme och sov hos honom. han hjälpte mig med min läxa så att det blev klart wiho:) och igår så skulle jag gör allt han ville så vi började dagen med ett morgonbubbel sen åkte vi till skjutbanan med hans storebror oscar. jag a ganska rädd först och vågade inte skjuta något:P men sen så samlade jag mig lite och fick försöka och så fick jag in värsta träffen på den där jävla lerduvan så den splittrades i typ tusen bitar på första försöket:D jag måste erkänna att det va ganska kul :) sen åkte vi och tränade i två timmar och samme är min "PT" hahah och sträng va han! så idag har jag träningsverk som fan ;) sen blev det tacos och film. vi såg på "the last song" samme va inte så intresserad av filmen men jag tyckte den va bra. jag höll på att börja gråta lite då och då hahah ;) sen så gick vi ut och nakenbubblade när det av bäcksvart och så hade vi marschaller, riktigt mysigt! idag så gjorde vi inget spec jag åkte hem vid elev för då åkta han till arlanda :( åhj jag kommer sakna  han ju!


leksand

nu är jag på väg hem till leksand igen för att vara med min älsklade pojkvän! fast kvällens planer kanske inte är mega kul. punkt ett-middag med mamma och pappa(helt okej, det av ju ett tag sen) punkt två- åka till älskling och han ska hjälpa mig med min uppsatts som sk vara inne senast 12 i natt( inte kul! jag orkar verkligen inte!) punkte tre- hyra film med s och sen bubbla( myspys! i like) ha en bra fredag gott folk!


SOFIE!

igår efter plugget drog jag och sofie hämt till mig sen drog vi ner till affären och köpte mumsig middag! (grillad kyckling och jasmine ris!) sen fick vi lov att skynda oss ner till stan och hämta ut våra bio biljetter vi beställt och när vi va på väg ner så åkte vi på vägen istället för trotoaren(stavning) för den va så liten men då så hade jag en bil bakom mig som ville köra om men smatidigt mötte vi en buss och jag trodde den skule köra om men den gjorde inte det och jag och sofie typ ramlade då och typ alla på bussen satt och skrattade för den stannade för det va någon som skulle kliva av där och dom i bilen satt också och garva åt oss! och sen när bilen körde om så skulle jag börja cykla men då fastnade trampan i trotoaren så jag typ snubblar, hahahahah så jävla kul de va! :P bion va iaf bra:) vi så "i rymden finns inga känslor" hahahah sofie, rör mig inte! jag ar aschbergers! :P hahah sen så när vi skulle cykla hem fick vi så klart punka! när vi kom hem kikade vi på idol och sne tog vi massa knasbilder och lyssnade på massa gammal musik :D












lite bilder från våran sida :P nu ska vi ha textila material så de så!

förresten är det någon som har säsong 6 av one tree hill att låna ut till mig!? :D


bussjävel!

igår när jag åkte till samme i leksand så skulle jag ju hoppat av vid brandmannen men då kom jag på att jag satt på en buss som skulle gå till rättvik och jag trodde dom gick förbi samme så jag sket i att hoppa av vi bm och sen så svängde den ut mot storavägen istället för till lima(där samme bor så jag ab a men va gan! men då kom jag på att jag kunde hoppa av vid stora vägen typ vid krökbacken så jag plingade typ 100 m före men bussen saktade inte in och då skrek jag hallå men bussjäveln stannade inte och så va jag på väg att ringa till samme och säga att samme fick komma och hämta mig vid tällbergsporten men då kom jag på att det fanns en busshållsplats längre fram på storavägen typ vid leksboda så jag sprang fram till chauffören och frågade om han kunde stanna och han ab okej då och så stannade han som tur va. sen så¨ringde jag till s och sa att han fick hämta mig där och han ba a visst men sen ringde han och ba jag har typ inge bensin jag mpste åka och tanka först och då lesnade jag ur för jag hade typ inte ätit nått på hela dagen och sen åkte fucking bussi typ tvp timmar! så då började jag gå med all min packning och sen när jag gåttt ganska långt så ser jag min bror åka FÖRBI mig! och jag ba va faaaan! och så ringde jag honom men då var det upptaget, fan va arg jag blev! men då ringde han till mig och ba va faan gör du där!? och då berättade jag och sen så vände han och plockade upp mig och skjutsade mig till s:D så när jag kom fram fick jag mat av min älskling och sen så hjälpte han mig jätte mkt med min datakunskap som ska vara klart imon( tack så hemskt mycket min älskling! :D <3) sen så kollade vi på idol och sen bubblade vi och sen sov, tänka sig att dagen kunde få ett bra avslut! :P imorse gick jag upp kl5!!! det av länge sen jag gick upp så jävla tidigt.. så nu sitter jag iaf på bussen på väg till skolan för att ha italienska och vi hade läxa tills idag, typ glosor men jag kan dom inte! tror jag måste sluta blogg och plugga lite istället. förresten idag blir det en myskväll :) ska på bio med Sofie (i rymden finns inga känslor) den verkar vara ganska bra. sen ska hon slagga hos mig :D nej nu måste jag verkligen plugga!


leksand!

nu sitter jag på bussen på väg hem till Leksand för att sova hos min älskade pojkvän, äntligen! :D den här skoldagen sööööög! det enda som va bra var att vi hade sovmorgon till 09.40 (Y)  



rigth now


jag och sofie idag, när vi är förbannade på datakunskapen!


skolan

just nu sitter jag i skolan och har Engelska, inte det roligaste precis men va fan allt kan inte va kul. efter den här lektionen så har vi bara två till sen drar jag hem och packar ihop lite saker sen drar jag hem till min älskling och sover där :D wiho!


vi <3

dagen

dagen började i katastrof! jag hade satt mitt alarm på kvart i 7 för att jag skulle kunna få  1h och 30 min på mig att fixa mig. mycket riktigt ringde alarmet kl kvart i 7 fast jag har inget ljud på min mobil utan det durrar bara och jag hörde durret men jag kunde inte lokalisera (heter det så) ljudet så jag sprang runt här inne i min lägenhet och latade men jag hittade den inte och sen slutade det durra och jag ba va fan om jag inte hittar min telefon blir jag så jävla förbannad! och jag kunde ju inte ringa på den igen liksom så då blev jag arg och gick och la mig och då råkade jag somna om "/ sen vaknade jag 40  min inna skolan började och så rotade jag igenom hela lägenheten och då hittade jag den i en låda :S så jag har gått i sömnen inatt och lagt den i lådan :S men när jag väl hade hittat den och fixat mig och så då hoppade jag på cykeln och cyklade som en tok till skolan för jag va 10 min sen. jag skyndade mig upp till klassrummet och kommer in och det är ingen lärare där då visade det sig att vi började senare jag som stressade som en tok! dagen började jag med matt i typ 28 timmar vilket jag inte var så glad över eftersom jag hatar matte! och spec med våran lärare! sen hade vi idrott och då hade vi bara lite teori och sen design i två timmar, hur kul som helst! idag ritade jag en kropp som jag ska kunna använda som mall när jag ska sy mina kläder :) och sen började jag skissa på lite kläder, det är ur kul verkligen! sen slutade jag vid tre så då drog jag, sofie och phille hem till mig och käkade tårta och massa annat gott :) sen kikade vi på film men sen skulle sofie åka hem och phille skulle spela innebandymatch så jag drog ut och sprang och så kikade jag lite på matchen. och nu sitter jag i soffan och har precis kikat på idol. nej usch nu känner jag att magen skriker efter mat.



jag just nu= död :P


tok!

nu va det på tok för länge sen jag skrev något här! så ja nu sitter jag här själv i min lägenhet i falun helt själv på min egna födelsedag, det känns ju kul... jag har fått lite besök idag iaf, mys :) i torsdags blev ju jag magsjuk så jag va hemma torsdag och fredag och sen på lördag eftermiddag kännde jag mig pigg igen så jag sov hos mn älskade pojkvän  och a gissa vem som inte kom hit idag för att fira mig för att han håller på att få magsjuka? jo så klart min man... :( usch stackarn, jag har ju smittat honom :( och han som ska till italien på söndag hoppas han blir frisk då annars så vet jag inte vad jag gör! nu börjar jag bli lite trött jag har setat ca 3 timmar på facebook och svarat på över 220 grattiskomentarer :P hahha tack alla! förresten nu börjar jag få lite ordning här i mitt place så det kommer väl bilder så småning om. vi får se när jag orkar och har tid att ta lite bilder. nu ska nog jag gå och ta ur mina linser och ta bort sminket och sen lägga mig i sängen och läsa en bok, hör och häpna jag tänker läsa! :P

god natt gott folk!


en hel del.

igår hade vi YA kampen i skolan (typ 5-kamp med friidrotts grenar ) vi började halv tio och slutade 11, skön dag! undra vem som blir YAs bästa tjej och bästa kille :) men gud vilken träningsverk jag har idag! det va ett tag sen jag rörde på fläsket :P efter kampen så drog ajg och sofie hem till mig och så fick vi damp och spelade in lite muppiga vidosar hahahhahah jätte fult! sen så kom mamma hit och då åkte vi till Gävle och gick på IKEA och hälsade på en som heter Camilla. hon hade urgulliga kattungar på 4veckor!  tror ni jag blev kär eller? jag har nyss städat i lägenheten. fy fan vilken panik jag fick när jag skulle ställa upp alla mian skor snyggt för när jag satt där på golvet och skulle fixa dom så kommer en as stor spindel alleldes vid mitt ben! och jag skojar inte! den va faktiskt ovanligt stor!! fan, alla kryp kan dra åt helvete! ;) nu kom samme och pappa hit och strax kommer mamam också mys.

datakunksap

lite tråkigt måste jag säga, men va fan man kan ju  kika in på fb och så då och då ;)



en liten puss, Sofie och jag :)

en vanlig engelska lektion med ES10





ha en fin dag / em och sofie!:P

RSS 2.0