Blge

skapligt seg jag är idag eftersom det var omöjligt att sova bredvid samuel inatt! han snarkade as mycket och typ låg och arbågade mig och typ la sig över mig så jag typ kvävdes! underbart... jaja strax ska jag ta tåget till Borlänge för att kika när han ska tävla, det ska bli kul, första gången jag kollar :P

här kommer en kass webcam bild på hur jag ser ut idag

en liten sara

idag gick jag hem från skolan, och gick vilse (Y) jag har ju nämnligen flyttat till ett nytt ställe nu så jag vet inte hur jag ska gå. jag kom in på massa konstiga vägar nen hittade till slut fram och då va jag typ som en isbit! jag e så jäkla duktig alltså!

nu sitter jag och väntar på att min efterlängtade lilla Sara ska komma hit! vi ska nog göra tacopaj och bara mysa, vi har nog en hel del att snacka om eftersom jag inte har träffat henne på jätte länge. och hon har varit i usa i några månader också, så det ska bli trevlans!
 
ha en fin kväll :)

26 Januari

känndes som att jag fick lov att göra ett inlägg. jahapp, i igår hade vi "utedag" så jag,Sofie och Hannah skulle åka skridksor, jag och sofie missade bussen så vi kom försent till samlingen sen så tog vi en senare buss och så hoppade vi av där vi skulle hoppa av. ingen va där och vi visste inte vart vi va. och inte såg vi någon sjö heller så vi chansade ocg gick åt vänster vilket visade sig vara fel håll, vi skulle tydligen gått höger. men iaf så gick vi åt vänster ganska långt men vi såg inte en jävel sen så komm vi fram till en sjö och vi ba hmm undra om dom är här någonstans men det va helt jävla dött. sen bestämmde vi oss för att ta på oss skridskorna och åka tills vi hittade någon och sen efter en halvtimme kanske hittade vi rätt hahah jag är inte förvånad att det här händer just mig och Sofie :P efter vi hade åkt lite drog Sofie jag och Hannah till gymmet och  körde lite.

idag av det en jävla skit dag, as tråkigt och drygt! vi har projekt i skolan nu som vi ska ha i typ två veckor. om typ ekoligiska grejer, as drygt och tråkigt! men men det e bara att kämpa på!

idag ska jag bara chilla sönder med film och ett varmt bad och lite italienska plugg bara.
ha en fin onsdag gott folk! 
 

puuh!

hallo!
 idag har jag flyttat till en annan lägenhet i Falun. det har tagit hela dagen och vi är ändå inte klara. nu sitter jag och käkar en av mina favorit rätter. kyckling och ris :) jag ska strax åka hem till min Samuel och mysa. hare!

packning

shit jag har fyra stora sopsäckar fullproppade med kläder en ikea kasse och en garderob fylld som jag inte tömt än. hur kan jag ha så mycket kläder nu helt plötsligt? hmm :O jag har packat ner de flesta sakerna jag kan resten får jag ta på torsdag. nu ska jag laga mat innan jag hungrar ihjäl. dagens middag: kyckling och pommes :D sen blir det lite matte plugg, duschen och sen film.


2011-01-17

vilken härlig dag det har varit elle vädret iallafall. jag älskar att det är varmnt ute, solen skiner och snön smälter! fast jag har inte tid att vara ute i solen för inu ska jag plugga matte och design sen ska jag börja packa ner i flyttlådorna etersom jag ska flytta till en annan lägenhet på lördag!

min underbara sofie får stå för bilden!









hey girl, do you know you drive me crazy


tågfan

igår när jag åkte hem till leksand med tåget så gick det lite fel. när jag nästan va framme vid leksand la jag ner datorn i väska och klädde på mig sen stannade tåget så jag skulle kliva av och när jag kom fram till dörren så stod det ur funktion så då fick jag lov att skynda mig till en annan dörr men när jag precis kom fram till den så stängdes den och så stod jag och tryckte på den där jävla knappen till dörren men inte fan öppnades dörren och sen börjar tåget rulla! så då sprang jag fram till en sån där tåggubbe och sa att inte dörren öppnades och så typ stod han och frågade mig en massa saker om knappen och sen frågade jag vad jag skulle göra och så stod han och tänkte och sen kom han på att dom skulle möta ett tåg i tällberg så då fick jag byta i tällberg och hopppa på det andra tillbaka till leksand. jag kan inte fatta att det alltid ska hända någonting för mig! :P

idag va jag till Siljan och sökte helg jobb och det lät väldigt lovande så nu ska jag vänta i nån vecka på svar, så nu får vi hoppas på att jag får det :)

nu ska jag plugga jätte mycket matte och sen åka hem till Samme!


dödag!

fy fan vilken seg dag det va i skolan! åt helvete med torsdagar! jag har inte gjort nått vettigt idag efter skolan, jag som skulle fixa min engelska. jag har suttit och nördat framför datorn bara och lyssnat på Andreas Wijk, så grym. hela han! och sen har jag suttit och kola på olika designers vårkollektioner, Marc Jacob, mums nu ska jag fortsätta med att inte göra nått vettigt, jag ska lägga mig i sängen och se på film och käka kladdkaka! ciao ciao :)


värme!

snälla kan inte någon bara ta mig till värmen nu!  det skulle vara så sjukt skönt. jag är väldigt trött på vintern nu.. och snart börjar skolan också och jag kommer inte träffa samuel lika mycket som jag har gjort nu under lovet, fan! men vi får hoppas att den här terminen går lika fort som höst terminen gick, det skulle vara as bra. jag vill ha sommar nuuuuu!


RSS 2.0