Fredagen

Trötta dag! Som blev lite bättre efter ett Zumbapass och lite idol mys. Ska väl lägga mig nu eftersom jag ska börja jobba i morgon klockan halv åtta, Gud va jag längtar! Hoppas ni haft en mysig fredag:)


på tiden

känner att jag behöver berätta för er att jag lever, hehe.
fullt upp i skolan. har startat ett eget företag som får vissa jobbiga motgångar och tar upp väldigt mycket tid. va sjuk en dag från skolan = har missat en del, börjat med ett två veckors projekt om Karin Larsson, håller på att leta praktik plats i stockholm hos några stylister, snälla gode gud. ge mig en praktik plats i stockholm! måste göra någon idrotts läxa, måste städa lägenheten som ser ut som ehm ja rent ut sagt förjävlig, måste diska bort mitt berg av disk och hinna med att åka hem till leksand och träna, jag har liiite mycket att göra men jag lever! hinner inte ta några outfitsbilder, tråååk så därför får ni en gammal bild!
ciao ciao!!
sensommar outfit
ge mig sommar iegn och brun hy!!!

back on track

skönt att se att vissa fortfarande hänger med mig här även fast jag inte skrivit på 1månad och 2 veckor. antar att det e jullan lovisa och sofie som går in vaaarje dag och hoppas på att jag ska skriva, hehe så nu jävlar gör jag ett inlägg bara för att ni ska ha nått att läsa även fast ni redan vet vad som händer i mitt liv..

skolan har ju börjat hur länge kan vi ha gått nu, 3 veckor? föör länge iaf tycker jag. redan less på det. går till fyra varje dag och har bara en sovmorgon, jag älskar mitt schema!

vi har även börjat med UF nu, spännande jag sofie och lovisorna har precis kommit på en idè kan berätta senare när vi kommit igång lite mer, hehhe spännande vaa?

hmm, i morgon är det springtest på idrotten.... känns inte så jävla lockande. e inte i så bra form känner jag. är väl bara att springa som faan tills man kommer i mål och sen lägga sig ner och svimma, tror jag kör på den planen!

nej nu har jag inte tid att skriva nått mera, måste plugga vidare med min förbannade italienska och lyssna på massa bra låtar. ciao ciao!



kate voegele - devil in me (acoustic)
melissa horn - jag saknar dig mindre och mindre
flyger fritt - medina
who you are - jessie j
vart jag mig i världen vänder - den svenska björnstammen
stereo hearts - feat adam levine - gym class heores
grammy - ester dean feat soulja boy
those dancing days - help me close my eyes

lite nytt och gammalt, hoppas ni gillar det.
ska förresten försöka uppdatera lite mera nu :)

RSS 2.0