näst sista måndagen

gjorde inte speciellt mycket i skolan idag, på formgivningen fixade jag klart lite skisser och fick tillbaka lite arbeten, sen hade jag nationella muntligt i engelska, har inga komentarer om det. det går som det går. fast jag har en komentar om att jag är less på läraren! min 6:e utskällning för att jag åkte utomlands. och sen ska vi tydligen lämna in någon jävla bokrecension den här veckan. är dte ens någon som visste om det? så jävla oplanerat!
på italienskan lagade vi mat med tvåorna, heh maten blev inte så jätte lyckad, men det sket man väl i!
så skönt att det var näst sista måndagen innan sommarlovet! mindre skönt att jag har ett eller två prov i engelska imon, ett engelska prov/ett matte prov och ett mönsterkonstruktionsprov på onsdag, döda mig någon snälla!

nej nu ska jag sluta tjura och gå och duscha lite och sedan krypa ner i sänge. god natt!

fredagen i bilder







fler bilder kommer upp på facebook :)

när man bara vill sova

gårdagen blev bra, träffade massa roligt folk och dansade för fullt så mina fötter mår jävligt dåligt. jävligt seg är jag idag. vill bara lägga mig och sova! men jag kan ju inte sova bort hela dagen. ikväll får vi se vad som händer, det e fortfarande oklart. lite bilder från igår kommer upp om nån dag. sladden till datorn är hemma i falun.


-------

jag kan inte sova, e super pigg! skulle kunna springa en vända runt stan om jag inte va så jävla rädd för mörker och stan på natten ;) haha. äsch, jag får sitta i sängen och lyssna på älskade Lars Winnerbäck. så underbar röst! är det någon som vet om han har någon konsert i sommar? :)

en liten dröm

tänk er att få ta en sista minuten tillbaka turkiet och ligga vid polen me en drink i handen och lyssna på sommar partymusik och solen steker på. åhj. gud vad jag dag drömmer!

det är precis där jag vill vara just nu!

efter jag slutade idag så kikade jag runt lite på stan, hittade denna snygging inne på hm. men jag vte inte när jag ska använda den så jag sket i att köpa den ;) men fan va snygg den är! man ser lite hur min nya hårfärg är också :)


så jäävla snygg! tycker ni inte?


nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och käka lite kvällsmackor sen sova. sista praodagen väntar på mig. fy fan vad skönt att det är över!
god natt / Em


new

tänkte visa  mina senaste köp :)

klänningarna kommer från turkland, plus ett par blåa chinos, men jag orkade inte at kort på dom






nya skor som jag köpte igår och ett par jag köpte idag. Ralph Lauren och SthlmDG



lite nytt till beachen

sen har jag lite mera nytt som jag köpte innan vi åkte till turkiet, men det orkar jag inte visa:P
nu ska jag ta en macka sen krypa ner i sängen. god natt!

då va det måndag, igen

vilken dag! den började inte så bra. gick upp kl 6 för att fixa mig och sen åka till falun för att gå på kvartsamtal eller va det heter. det så i allafal bra ut allting. sen drog jag till Jb:s för att jobba lite. inte så jävla kul! dammade i 2 timmar, jag som hatar att damma!
typ en haltimme innan vi skulle stänga kom det in 2 zigenare kärringar och deras män elle nå skit. så personalen sa åt oss att hålla koll på dom hela tiden och följa efter vart dom än gick för dom snor hur mycket som helst och hur lätt som helst eftersom dom har sina stora jävla kjolar! så jag och sofie ba aja visst. a och när dpom kom in i butiken va dom som typ galna höns alla sprang åt olika håll och kollade så chefen frågade va fan dom sprang runt så mycket och dom ba a men vad då vi bara kollar! vad då vi har pengar!  a och så sprang dom och drog i allting och så sen så ställde dom sig alla fyra med ryggen mot butiken och omringade ett skåp med skålar och glas och handdukar från GANT och då springer chefen dit och frågar varför dom står så dära och då springer en annan i personalen dit också och då ser hon att en av kärringarna precis tog två handdukar och stoppar under kjolen men anna(som jobbar där) han ta dom och sen frågade hon om hon hade nå mer och då lyfte hon på kjolen så hon hade inge mera och sen så blev det typ tjafs och sen gick dom ut. dom fick säkert med sig nått mera som vi inte såg. vilka jävlar dom e alltså!

chefen sprang över till grannbutik för att hjälpa dom när dom där typerna kom in och då såg hon att en av zigenarkärringarna tog två skjortot så då sa hon åt henne och då la kärringen tillbaka skjortorna sen pekade hon finger och sa hora åt min chef. alltså va fan är dte för fel på folket!

och det här va tydligen inte första gången. fy fan vilka idioter!

sen när jag kom hem tog jag en springtur, det va inte igår! :P
nu ska jag nog ta att krypa ner i sängen. har ju nationellt prov i matte i mon. skjut mig någon!

sjukling

känner att det är lite dålig uppdatering från min sida, men jag har helt enkelt inte haft tid. har pluggat lite och gjort lite andra saker. fick iaf reda på att jag fick Vg i italienska kursen, helt okej ändå!

idag har jag varit hemma och sjukat så jag har sovit nästan hela dagen och sen har jag kollat på film, pay it forward, hur sorglig är den inte då!?

nej undra om jag ska ta och käka nått nu, har inte ätit på hela dagen. för lat för att laga mat när jag e sjuk :P

day two


redo för praodag nr2 !

day one

sömnblåsor i käften, kan nog vara det värsta! kan inte äta ett skit utan att min mun dör!

hur som så har jag iaf haft första praodagen idag på Jb:s med Sofie:) det gick toppen, vi satt och drack latte och läste i några märkestidningar och satt och skrattade åt damen som äger ställen, så jävla klockren! hahah.
mindre chill nu. min lägenhet ser ut som om det vart första världskriget här för tre sekunder sen så jag måste nog städa tills mitt i natten innan det blir fint. kul!

jag vill tillbaka till turkiet! därför får ni en fin liten bild på ett gäng från hotellet :)

Felix,thomas,jag,mia,alex,tove,anthon,martin,elmer,michael,gabbe
skönt gäng ;)

Little Lion Man

första dagen i skolan efter resan, känns så sjukt jävligt! fick reda på att jag kommer ha typ 10 prov och några uppgifter om två veckor.kul!
jag tror jag flyr tillbaka till Turkland!

fy fan vad läskigt det är att sitta helt själv i en mörklägenhet när det spöregnar, blixtrar och åskar så att fönstrerna skakar!

nej nu sk ajag ta och kolla på någon film jag måste kolla på som har med arbetsmiljö att göra, drygt!

kramar från en helt okej brun liten emelie :)

12 timmar

så där ja, nu har jag kommit hem till lilla leksand efter en vecka i solen. känns lite tråkigt! ja hade lätt kunnat stanna en vecka till. så jävla trött nu, har rest endea sedan 19.20 igår kväll...
har nästan inga bilder från resan eftersom Mias kamera gick sönder:(
det har varit grymt fint väder, träffat härligt folk från alla möjliga ställen, fått massage, god mat, köpt drinkar och cider och cigg lagligt (!!!!!) , varit på nattklubb (lagligt!!) stekt vid poolen och stranden. helt okej vecka! nu är det bara 8 skoldagar kvar och 2 vecors prao. på dom 8 dagarna ska jag hinna med en jävla massa prov, döda mig!


nu ska jag käka frukost och sedan lägga mig en stund, ha det bra! :)


satan i gatan

åj då. märker att jag inte skrivit på ett tag, men jag har väl helt enkelt inte haft tid eller ork.
har jobbat lite, träffat lite kompisar och myst med samuel. lovet är slut men inte fan grinar jag för det. jag gick till skolan idag men ska inte dit imon för jag åker till Turkiet imon! så kvällen har bestått utav packning och nu ska jag fixa lite ny musik till ipoden käka lite sen ska jag krypa ner i sängen bredvid älsklingen och sova med han för sista natten på ca 1½ vecka.
det känns bra nu även fast vi har typ 140000 prov nu den sista månaden i skolan. när jag kommer tillbaka från turkland kommer jag bara ha 9 jävla skoldagarkvar tills vi slutar skolan, hur skööönt??
nej nu måste jag ladda upp med lite musik och filmer så jag och Mia överlever resan :)
vi får se om det blir någon bloggning från turkland. men ha det bra annars folket!
äsch slänger väl in en liten bild på mig:)

RSS 2.0