Brick By Brick

så där nu sitter jag är helt ensam i lägenheten igen. mamam och pappa var här hos mig en stund och fixade lite grejer sen käkade vi middag och fruktsallad, mums!

har en låt som jag inte kan sluta lyssna på, så sjukt skön. Brick By Brick - Train. jag sitter och lyssnar på den medans jag försöker få ihop en power point om 80 talets mode, skulle helst vilja lägga mig och sova. jävligt länge också!

här bjuder jag på två bilder som jag är helt naturlig iaf på den första. mitt lockiga hår, inget smink och glasögon. den andra bilden har jag plattat håret. hahah!




monday

ledsen för dålig uppdatering! har bara inte haft lust att skriva.

jahapp då ahr man klarat sig igenom den här måndagen också då formgivning (jobbar med projektet) - engelska - italienska - löttat på gymmet efter ett alldeles för långt uppehåll!

nu ska jag ta och flytta min röv från fåtöljen till cykeln för att ta mig till ica maxi och handla lite grönsaker, kännde att jag behövde vara lite nyttig.

va det någon som kollade på stockholm båstad igår? jag tyckte det var ganska kul ändå fast jag såg inte allting för jag va och hälsade på morfar på lasarettet. men det jag såg va ju bra. fast det slår inte solsidan!
är det bara jag som tycker att ola rapace är snygg för att va gammal? haha!

kvällen kommer bestå av italienska plugg, projekt plugg, bad och film.

jag saknar tiderna i högstadiet! älskar er tjejer


en liten önskelista


skor från Nelly





klänning HM


blus HM


linne HM



kavaj HM


klänning Filippa K




Gestuz



shorts från Jofama By Kenza




linne Lux By Vila



klänning HM



most wanted! Ralph Lauren



skjorta Ralph Lauren





Selected Femme



Snob




Vila






kan någon ge mig dte här? :)

städning!

fick sluta en och en halv timme tidigare idag så jag drog till Kupolen på jakt efter bikini tills Turkiet, men det fanns ingen fin alls! sen drog jag hem och och städade hela lägenheten nog och diskade bort berget som var på bänken, braa emelie! nu ska jag nog ta mig ett bad med tända ljus för jag luktar typ dammsugare, myys... ska nog passa på att ha lite ansiktsmask och fixa fötterna.

så här såg jag ut idag iaf, en kass mobil bild i spegeln.


gårdagens klädsel som jag inte hann lägga upp. även där en dålig mobil bild. men jag har iaf en byxdress och en kofta på mig.



ha en fin kväll gott folk! // Em


"jag är hos dig igen"

sitter i sängen och lyssnar på ljuvliga Lars Winnerbäck! det där plugandet och städandet sket sig. som vanligt då...

så nu tänkte jag ta och kika Flashdance så jag får lite inspiration tills vi ska börja skissa några plagg i projektet. jag ska göra tränings kläder. har inte en aning vad jag ska hitta på så jag behöver lite inspiration.



see you later!

sunshine

fy f*n vilket härligt väder det var idag! helt underbart, man svettades nästan ju!

jahapp det har inte hänt något speciellt idag, gå upp dra till skolan, halvt dö, och sen hem hit och chilla lite innan man ska dra igång med pluggandet.

vi har börjat med ett projekt i skolan som pågår i två veckor. vi jobbar med 1990 talets mode. jag fick 80- talet. helt galet hur folk såg ut på 80 - talet. typ stort burrigt hår och massa neon färger och shit:P

så här såg jag ut idag iallafall. as bra att ha stövlar på sig idag, det va en hel del vatten på gatorna. bra emelie!



bildkvaliten är inte så bra , men va fan lev med det. nu måste jag gå och laga mat sen ska jag städa och pluga. fan vilken kul tisdag! fast neeej...
 // Em



hur snygg är han inte då !!?

sitter hemma hos sofie nu. har kikat lite på solsidan och nu sitter vi i sängen och tjockar oss med lite chips och snart blir det lite film också.

hur mycket dregglar man inte när man ser den här jävla mannen!!!???

jag är käääär!



ändrade planer

för det första vill jag bara säga att jag hatar trojaner eller fan det heter, sånt där virus skit. jag har fåt det på min dator. fuck!

för det andra vill jag säga att jag hatar att mammas bärbara dator inte har samma program som min har så jag inte kan göra min skolgrejer som ska vara klara i början av nästa vecka
och för det tredje vill jag säga, fy faaaan vad nice, nu blir det turkiet ändå den 3 maj fast eftersom samme ominst skulle göra sitt tyska prov får han stanna hemma så jag tar med mig mia istället, fy fan vad skööönt!

för det fjärde så vill jag säga att jag är trött på mitt hår och vill ha en förändring funderer på att göra ljusa slingor

nu ser jag typ ut såhär.



och jag är sugen på nått sånt här, fast jag vet inte om jag skulle passa i det




vad tycker ni?


f**k

jaäkla skit fredag! det snöar som fan, och är kallt. dte var liksom vår igår, jag hatar sverige!

jag hatar även nationella prov! skit saker. nu kan vi inte åka till turkiet för jag har två jävla skit nationella prov i engelska den veckan och samme har ett i tyska, åååååhj!!!!!

nu tänker jag sitta och tjura hela dagen. hej då!


ååhj!

jäkla skit, jag ska fan sluta säga att saker och ting går bra för när jag säger det så blir det alltid tvärtom! idag när vi hade engelska så frågade jag vad vi skulle göra veckan efter lovet, och så klart hade vi två engelska nationella prov, vi som ska åka utomlands! fanfanfan! så ja vi får väl se om jag typ får ig i engelska bara för at jag inte gör dom där jäkla proven!

nu har jag precis slutat skolan så nu ska jag kila ner till hemköp och handla lite mat som jag och malin ska laga. hon komemr snart hit till falun! (Y)

fuck nationella proooov!


ljusare tider

sitter i tåget på väg till skolan. jag lyssnar på gyllene tider och kollar upp mot himmlen för att ignorera snön och låtsas att det är sommar. det är inte så långt kvar tills det blir sommar på riktigt:D fast jag kommer få sommar lite tidigare än andra för mamma har bokat resa till turkiet veckan efter påsklovet, ft fan vad härligt! jag mamma pappa och samme ska åka. det kommer bli  så sjukt skönt. typ 30-35 grader :D

fy fan av kallt det är nu så här på morgonen då! ungefär -15. känns som att jag valde helt fel kläder. converse, jeans, tunn tröja och skinnjacka. bra jobbat emelie! hahhaha jag är så begåvad, nu när jag skulle skynda mig ner för trappan för att samme mamma skulle skjutsa mig till tåget så ramlade jag i trappen typ halvvägs ner ramlade jag och gled ända ner till golvet, hejja!

nu måste jag ta och skriva på min novell så den blir klar, den ska vara inne på fredag och jag har knappt börjat. det är ju så jäkla svårt!

aja hoppas ni får en bra dag. jag är på bra humör idag så det blir nog en toppen dag för mig iallafall :)


bilden är från turkiet förra våren! så jäkla underbart!

in the bus

jag tror jag gillar tisdagar, har bara tre lektioner fast ändå slutar vi klockan fyra fast det gör inte så mycket. det värsta på tisdagar är mate på morgonen! för det första borde man inte behöva ha matte! det finns miniräknare.. fast okej då det är väl kanske ganska bra att ränka i huvudet och så också men va fan man kan inte ha matte på morgonen! sen har vi idrott. det är faktiskt skit kul! sen har vi desgin i typ 3 timmar fast dte gör inget för dte är skit kul det med :) ett favvo ämne!
 idag hade jag och sofie och mia egen lektion på idrotten det gick väl si så där. vi fick VG så dte kunde ju vart bättre liksom.

nu är dagen slut så jag har hoppat på bussen för att åka hem till min älskling :)
så nu är det högtid att jag pluggar lite italienksa eftersom jag inte hinenr med det i mon för då kommer min söta lilla Malin Backman till mig :)

ha en fin eftermiddag!


ledig!

vilken skön dag!  vaknar upp hemma i leksand av en puss av älsklingen när han skulle dra till skolan, sedan somnade jag om och sov till halv 11, underbart! jag är ledig idag det var därför jag kunde sova så länge :)

jag och mamma har suttit och kikat på resor hela förmiddagen typ, vi kanske drar till turkiet på påsklovet, hippas hoppas hoppas! det skulle vara så sjukt skönt att få komma bort från allt slask och åka till värmen och sen när man kommer hem är all snö och slask borta :)

nu ska jag ta och fixa lite plugg sen ska jag åka ner till noret för att möta upp saknade malin backman för att ta en fika, mys! :)

kvällen tillbringar jag nog hemma hos älsklingen :)

tummen upp för den här dagen!

neew

här kommer lite bilder på väskan jag köpte igår och ponchon jag köpte idag :)






italienska

kom precis hem från gymmet, blev en liten kortis idag efter ett jävligt långt uppehåll, inte okej! men jag och ska dit imon också för att prova på afropowerdance vad det nu är, typ som zumba skulle jag tror sen ska vi köra lite bodypump. kul!

jag funderar på att hoppa av italienskan så jävla drygt att sitta kvar när alla andra drar hem och gå upp tidigare en alla andra bara för att ha italienska, inte så jävla kul liksom! man får ändå inte betyg i det. fast ändå kan det ju vara bra att ha om det skulle bli så att jag ska plugga vidare i italien vilket jag vill. aja nu ska jag ta tag i italienska läxan iaf!
 sen blir det ett bad och middag och lite onte tree hill!
 

mååndag

idmorse va det sjukt drygt att ta sig upp ur sängen för att gå till den där förbanande skolan! väl där så hade vi formgivning på morgonen, vi gick igenom 50-talets mode. ganska kul faktiskt! sen hade vi lite engelska vilket betydde att jag sofie och lovisa bara satt och chillade. sen drog jag, Lovisa och Malin och fikade lite på waynes sen blev det en tur på stan med lovisa. jag fick med mig en väska hem och imon får vi se om jag ska köpa en poncho som jag såg, är lite tveksam...

hahhaha fy fan vilken fest det var i lördags. min bröder har fylltt 20 och 23 så dom hade fest. 70 pers var där och fy fan vilket kaos det var... det slutade med en hjärnskakning, en tand som gick sönder och 70000 vurpor! hahahahah jaja det var kul! inte lika kul att gå upp dagen efter för att dra till Siljan och jobba.
 vi får se om jag får tag i några bilder..


RSS 2.0