4 days ago

lite trög uppdatering men jag har jobbat träffat sofie och varit med samuel och lite andra grejer så jag har helt enkelt inte haft tid. ramlat av en hästjävel för första gången har jag lyckats med också. hästar är cp, punkt slut!
jag har varit ganska duktig under påsk faktiskt, knappt ätit nå påsksnask och varit ute och power walkat en hel del. igår var jag och jullan ute och power walkade i lite mer än 2 timmar, duktiga brudar!

dagen har jag spenderat med min lilla samuel vi tog cyklarna ner till noret för att fika lite på siljan sen cyklade vi längs strandpromenaden och sedan hem till honom igen och solade lite. när jag kommer hem från turkiet kommer mna kunna bada i poolen!! wiho inte så jävla kul att bada nu när det ligger typ 700 maskar på botten och en död mus och massa löv, men snart är den ren, gryymt! nu ska jag hjälpa till med middagen

ha en fin kväll!



vardagslyx

skulle behövt plugga idag men det sket man väl i! det får går gå som det går imon på italienska provet.
istället för att plugga så la jag mig i ett skummbad. hade tända ljus och skön musik. hade hårinpackning, ansiktsmask, skrubbade kroppen, filade fötterna, rakade benen och smörjde in mig i en bodylotion som luktar sjukt gott. Mango papaya luktar den. och sen får vi inte glömma bort att jag tryckte i mig två mumsiga biskvier, haha. det blir då minsann ingen outfits bild idag för den var så sjukt tråkig! hade bara verkligen ingen ork att fixa mig i morse eller ha fina kläder. helst ville jag bara ta på mig ett par mjukisar och en stor mysig tröja men, där går liksom gränsen! så sjukt ofräscht när man har dte på sig i skolan! inte ett okej enligt mig.

jaja nu ska jag sova, god natt

ge mig lite lov precis just nu!

är det inte nu på våren man ska vara pigg och sprallig och cilja göra en massa saker? inte jag, jag orkar inte laga mat, orkar inte plugga, orkar inte fixa mig orkar inte gå till skolan orkar inte ta mig upp ur sängen. det e liksom sånna där vardags grejer som jag bara inte orkar. och just nu orkar jag inte plugga någon mer italienksa eller skriva mer på mitt repotage så jag tänkte gå och lägga mig. men jag orkar inte gå till toan och  ta bort sminket och borsta gaddarna. ge mig lite kraft någon!

men det e så lite kvar av skolan så nu måste jag hålla i:)

something




nu tänkte jag ta lite kvällskäk, ta bort det lmitt smink och mysa ner mig och kika klart på en film vi ska se på svenskan under veckan jag är utomlands. kram

2 days left

puuh! nu sitter jag öntligen ner och tar det lugnt! skoldagaen var helt okej ändå. hade formgivning på morgoenen i tre timmar så vi gjorde klart några skisser och sånt sen hade vi engelska gick väl helt okej ändå. jag fick iallafall ingen utskällning idag över att jag åker till turkiet som jag har fått typ tre gånger nu! och till slut hade vi Italienska fast min vän Lovisa drog hem så jag fick sitta själv och plugga, fyfy! sen stannade jag kvar i skolan en stund och fixade lite på mitt repotage. tog tåget till Borlänge för att möta upp min mami och papi. dom skulle hämta ut dom nya passen, så pappa fick sitta på polisen och vänta medans jag och mamma drog och fikade lite. räkmacka och biskvi, mums! sen drog vi och handlade massa gardiner och annat nödvändigt skit. så nu har jag äntligen strykigt klart alla jävla gardiner och satt upp dom och fått ett brännmärke på armen, toppen! nu är det bara två hela skoldagar kvar tills vi får looov! hur grymt?

tänkte lägga in en bild på vad lilla jag bar för kläder idag.


en trött MLI

vart fan tog kvällen vägen? jag kom hem till falun kl sju och sen råkade jag somna och vaknade kl 9. faan! jag som skulle plugga och se på tv och laga mat efrtersom jag inte ätit nått idag. jaja så kan det gå. jag tror jag lägger mig igen, orkar inte röra på mig. god natt!

Falun

sitter på tåget på väg till Falun, seegt!

fan vilken skön dag det ha varit! underbart väder och underbart sällskap :)


In The Air!

så där ja, vaknat till liv nu då tack vare promenaden ute i solen med älsklingens hund Melvin och Sofie. helt okej kul kväll igår. nu ska vi dra ut i solen och bättra på brännan. hörs!

spring!

kom till leksand för en liten stund sen, sitter just nu hemma hos min bror och dunkar lite sommar musik och väntar på att samme ska hämta mig. kikar ut genom fönstret och märker att siljan har öppnat sin uteservering! nu är det inte långt tills det är sommar gott folk!


grus!

nu har jag pluggat klart italienska för idag nu kliar det i ögonen så nu blir det duschen sen sängen!

dagens


soliga underbara torsdag!

kom precis från skolan nu blr det lite käk sen cyklar jag till gymmet i det underbara vädret och köttar lite, fint de!

kvällen kommer bestå av italienska plugg eftersom jag har prov om en vecka, paaaniik!

kommer kanske in en bild på mina kläder för idag. hörs!


dagens






så där ja, två bilder på dagens.

haha jag kom på mig själv precis. jag sitter och kollar in i varje popcorn för att se om det är bränt och om dom är minsta brända kastar jag tillbaka dom.. ah bara lite fakta liksom


nu ska jag krypa ner i sängen, ny duschad och fräsch!
 god natt folket

long time ago

har precis kommit hem från gymmet, blev en liten snabbis idag, bättre än inget!

idag va det en av dom tråkigaste dagarna i skolan under veckan. så jävla tråkiga ämnen! på arbetsmiljön skruvade vi typ me nå jävla elkontakter:S

har fixat prao också, fy faan vad svårt det är att få en prao plats som är en bra praoplats som är innom mode. det är fan ingen som tar in elever som går på gymnasiet, skit saker!
men jag och sofie ska iaf vara här i Falun på JB's en snobbaffär eller vad man ska säga, as snäll personal!


nej nu jävlar ska jag ta och resa på min röv och fixa lite våfflor, mums!  sen ska jag plugga lite mönsterkonstuktion, duscha och till sist mysa ner mig i den nybäddade sängen med datorn och kika på lite film, mys!

kastar kanske in en dagens outfit senare :)


god natt

nu har jag precis blivit klar med allt på projektet och övat lite inför pappa. hoppas dte går bra imon annars jävlar! :P  nu tänker jag ta en skål med sommarbär youghurt start naturell och banan och ett glas juice sen lägga mig. jag hann inte med att kika på någon film i kväll, surt!

förresten hittade lite bilder från estet veckan när jag hade foto.

Jag och Älskade Sofie


Jag
Sofie
Hannah
sötnosar



jag och härliga Lovisa, tycker om dig tjejen! :)

marabou

nu har jag börjat piggna till lite, har inte lika ont i halsen och huvudvärken är borta, skönt! det är så härligt väder ute så jag var ute och gick med grannens hund, det va så sjukt skönt att bara slänga på sig någon stor ful jacka och fula gummistövlar och gå ut och gå här ute i skogen hema i leksand. snacka om frisk luft. hahhaha när jag var ute och gick såg jag massa får och små lamm hahha faaan vad fula får är! hahah jag stod där och skrattade för mig själv först så kommer dom stora fula fåren och ba BÄÄÄÄÄÖÖÖÖ och sen kommer lammen med jätte ljusr röst och bäää hahah så jövla fult. jajaj. jag ligger just nu hemma i sängen och fixar det absolut sista på projektet, jag ska fan ha MVG nu! lyssnar på musik och käkar choklad, mums!

some favorites

här kommer några bilder från olika kollektioner från spring 2010



ADAM








Alberta Ferretti






Anna Sui








Burberry Prorsum









Donna Karen








Emilio Pucci








Gant By Michael Bastian







G-star






Lanvin







Ralph Lauren






Tommy Hilfiger










Valentino






Vera Wang







Victoria Beckham




så där en liten bildbomb, hoppas ni gillar det! nu ska jag käka lunch och dra igång en film tror jag.


next to you

sitter och dricer en kopp tropiskt te och äter mackor medd gräddost (det godaste som finns) och lyssnar på next to you med chris brown ft justin bieber. skön låt!

dagen har varit si så där. seeg. och jag mår inte bra, ont i huvudet, yr, snorig, ont i halsen, ena stunden fryser jag som fan och andra stunde svettas jag som fan. sjukt drygt! jag sitter och väntar på att min kära mamma ska komma hit och hämta mig och ta hand om mig.


 här har ni en dålig dagens. jag såg ut som hej kom och hjälp mig i ansiktet och håret så det blev så här



kvällens myyyys

måndag igen...

seeeg dag som fan! gick upp kl 6 för att jag va i leksand snaaark, slängde på mig nå kläder käkade och drog till tåget som tog mig till falun. satt och skrev ett talmanus i morse till presentationen av projektet som ska redovisas på fredag, hade engelska gjorde nästan inget hade italienska sjöng en barn sång som handlade om djur, wiho. drog till ett fik med lovisa t, lovisa m och sofie,myys! nu har jag sjukt ont i magen, hatar mensverk! och så känner jag mig febrig. orkar knappt lyfta en arm eller ett ben. jag tänkte dra till gymmet eller ut och springa med det sket sig. så nu ligger jag i sängen och kolla på djävulen bär prada och hoppas på att någon snäll filur ska komma med mat åt mig för jag orkar inte laga mat. mamma vart e du??


lovisa t, jag sofie, hittade ingen där lovisa m var med


och Malin Danielsson, jag saknar dig också! hoppas allt är bra <3

RSS 2.0