lillmicke!

nu är de så här att jag och Sofie har jätte mega damp på lillmicke som är tjock! han vägrar installera webbkameran på den nya datorn och typ msn, spotify och sånna saker! vi ska slå honom imorgon i skolan punkt slut! 

så här ser micke ut!

 


snabba puckar!

han med lite shoping efter skolan :) det blev tre st ruingar, 4 par örhängen, smink grejer, en sjal och en väska :) nu har jag mamma och pappa precis käkat middag, lövbiff med vitlöksås och strips och lite cola på de:) nu ska vi dra in till farmor och fika för hon fyler år idag :) sen ska jag dra ner till leksand och hämta ida för vi ska till Sälen och jobba. see ya! 



 hörs efter helgen!

snabbt!

ja rubriken säger det hela, nu ska jag skynda mig göra ett snabbt inlägg innan jag börjar skolan. igår efter skolan gick jag och kikade lite på stan och hittade lite grejer sen kom mamma ner på stan och gick med mig och då berättade jag att jag hade hittat ett par skor i borläng och då sa hon att vi skulle dra dit så vi åkte dit men så klart va dom slut! men dom ska ta hem ett par 38 till mig :) jag fick med mig ganska mkt igår iaf. efter vi va i borlänge drog vi till falun igen och hämtade lite saker bland annat min långklänning jag köpte förut sommamma måste sy in och upp sen på väg hem till leksand gjorde vi ett stopp vid scorett och där hittade jag ett par riktiga mumsingar! sen åkte vi hem och fixade klänningen och sen så kom min älskling och sov hos mig :) gud va trött jag är nu, jag gick upp 20 över fem för jag skulle åka med mamma till falun för hon började jobba halv 7! så nu ska jag ta att fixa håret och sminket innan jag ska cykla ill skolan. förreste, fan vad jag hatar strumpbyxor! jag köpte två par igår ett bar svarta med stora prickar och ett par med små och så idag bär jag skulle ta påmig dom med små så råkade jag nudda lite med min nagel och så blev dom helt förstörda, skit saker!

här kommer bilder på vad jag köpt och sen min absolut första dagens outfit bild ;)

zebrakuddar från jysk

en glitter väst från Åhlèns och ett linne från Åhlèns

oversize tröja från MQ



skjorta från Gina



mina älsklingar från Scorett! Tiamo



jeans leggins från Cubus



tränings klader, Nike från Stadium



och här är då min första dagens outfit :) nu måste jag verkligen skynda mig:)
 




alot.

japp nu har det hänt ganska mycket så jag intehinner blogga;) men livet rullarpå bra iallafall. i tisdags drog klassen plus svets klassen till stennäset och sov där, det va helt okej! så igår fick jag mia och linn dra hem typ runt halv tio så då åkte jag hem och diskade ett helt berg, säda lägenheten och tvättade (känner mig ganska duktig :P ) sen tog jag bussen till borlänge och kikade lite på kupolen, jag fick med mig en skjorta hem iaf. och gud va dåligt bikbok va måste jag säga. det va hur trångt somhelst och man hittade inte ett skit! jag träffade Minja och Erica också :) sen tog jag bussen hem till leksand och färgade mias hår sen kom min älskade man och hämtade mig och så drog vi hem till han och käkade och bubblade lite och myste:) igår va typ första natten på två veckor som jag sov bredvid han (underbart!) nu tjatar mia på mig att vi ska dra till skolan så jag får väl lov att slita mig då, hörs!

23 Augusti 2010

Vill bara säga att jag har en skitbra polare som heter Sara. Hon har vart här ikväll å vi har hittat på massa bus. Vi skulle skrämma mamma men de sket sig :( Nu ska vi köra lite charader :D

Helgen

jahapp då var det Söndag igen "/ min helg har varit ganska bra måste jag säga :) den startade redan i torsdags efter skolan, så jag åkte med min bror hem. på fredagen kom samme hem till mig och gav mig en morgon puss och va med mig någon timme inna han skulle till stockholm, på kvällen va jag med jullan som har blivit en Älvdaling ;) på lördagen åkte jag mamma och pappa och en av mina bröder till Svärdsjö och hälsade på lite släkt och på kvällen bjöds det på bowling i Rightbay med Malin B och Ida, väldigt trevligt:) sen drog vi hem till mig och hade mys, vi kom inte i sängen för ens klockan va 5 hehe;) idag drog jag hem till älskling, det blec lite bubbel och mys. underbart! fast jag hatar tanken vid att det är en vecka tills jag får vara med han igen "/ jag kommer inte ens ihåg när vi sov bredvid varandra sist, inte kul! nu måse jag ta en snabb dusch sen lägga mig för jag är hemma i leksand så jag måste gå upp en timme tidigare än vad jag brukar, surt men men mammsen vill ju ha mig hemma lite så man får väl ställa upp ;) föresten så tänkte jag lägga upp lite bilder på lägenheten efter helgen som kommer, jag måste få lite ordning i den först;)


noll koll

haha nu när jag läste mitt senaste inlägg så  märkte jag att jag har noll koll;) imorgon ska vi inte alls ha vårat första projek det ska vi ha på tors, imon ska vi till lugnet med alla ettor på skolan och ah 8-kamp, tagga tagga tagga! ;) och där vi ska övernata heter näset;) aja alla vet att jag har ett minne som en guldfisk, och ni som inte vet får veta det nu... jag sitter iaf här vid mitt lilla barbord och lyssnar på musik och vänar på att maten ska bli klar, sjukt hungrig jag e! dagens middag är kyckling i sweetchilisåsoch soya med ris, aaaas gott!! oj jäklar nu kokar skiten över! måste kila!

första dagen

fan vad jag samlar vuxen poäng alltså! va och handlade förut en svängsen åkte jag hem och lagade mat och nu ska jag diska och fixa tvättid, shit det måste vara minst tio vuxen poäng;) idag kl 1 började skolan, första dagen i ny skolan med nya klassen. vi är trettio tjejer i samma klass, hum undra hur mycket bråk det kommer bli? :P men jag tyckte iaf att det kände både kul och bra:) imorgon börjar vi kl 9 och slutar tre, vi ska yp lära känna varandra och sånt. påonsdag blir det 8:a kamp med alla ettor uppe på någo berg tror jag det va :P och på onsdag har vi vårat första projekt, vi ska planera för nästa onsdag tror jag det va, för då ska vi nämnligen och övernatta någonstan(kommer inte ihåg vad det hette) jag är fett pepp! nu måste jag ta tag i dendär jävla disken sen ska jag sätta mig i soffan och slappa:D


awesome

grymt nu har jag flyttat till falun på riktigt! jag och pluppis la oss typ 2:P nu har vi precis vaknat så vi tog med oss två barstolar utpå ute platsen och sitter och käkar frukost och dunkar musik ! ajg kan inte sluta njuta!  fast jag saknar min älskade pojkvän hur mycket som helst!




en bild från skolavslutningen på mig och mia <3




också en bild från avslutningen på mig , älsklings lilla syster och älskling :) <3



sängen 0215

nu sitter jag här i en jävla 90cm säng med en sovandejullan bredvid mig som tar upp hela sängen typ. jag är jätte hungrig men för trött för att gå och hämta mat och jag är för pigg för att sova, topppen! jag provade med att lyssna på musik, det brukar alltid funger. provade även att spela ett spel på ipoden som är typ som guitar hero det fungerade inte heller jag provade ett bilspel också men jag kan fortfarande inte sova. undra om det är för att det är sista natten hemma för ett tag :S

hahah när jag plockade ner mina sakeri flyttkartonger hittade jag den här gamal bild på mig och jullan när vi va sex år


6 år

så idag tog vi en ny bild på samma ställe




10 år senare :P

och ajg är lika tjejig ;)


last day

fy fan vad gött nu har jag tre timmar kvar av mitt sommarjobb! nu är det sista gången jag sitter här inne i personalrummet och äter lunch! en god lunch har ´jag också, kyckling med sweet chili sås och soja med jasmine ris :) ikväll ska jag och jullan sova över, sista natten innnn vi båda flyttar. hon till Älvdalen och jag till Falun. imorgon så ska jag städa hemma hos min bror som jag har lovat hur länge som helst och så ska jag hjälpa mamma städa huset en sista gång och runt fem bär det absolut sista flyttlasset av mot  falun. jag och mia sover där hela helgen och antagligen hela veckan. nej nu måste jag käka upp, ha det bra alla vi får se när det blir ett till inlägg.

dagens inlägg

idag efter jobbet åkte jag och jullan till mosgoken och käkade italiensk buffè helt okej efter det drog vi hem till min bror stefan och snackade och sedan vidare mot mia för att hälsa på hennes syster som kommit idag och hennes nya hundvalp:) as söt! fan vad dagarna går dort! jag flyttar på fredag och jag hinner inte träffa samme innan! jag börjar gråta bara jag tänker på det! han åker till stockholm i morgon för att hjälpa sin bror flytta och jag jobbar ju. och på fredag direkt efter jobbet åker jag! och nu börjar jag inse hur mycket jag kommer sakna jullan, hon åkte nyss från mig. vi har suttit och skrattat åt gamla minnen och kollat på gamla kort. vi har glidit ifrån varandra väldigt mycket. och den här sommaren har inte jag och hon sovit över en enda gån själv. förut brukade vi sova över var och varranan dag. enda sedan vi har varit små har vi lekt nästan varenda dag och haft 2 kilometer ifrån varandra nu kommer vi ha flera mil från varandra, det suger! som tur är så kommer hon hit och sover hos mig imorgon så vi får säga hej då. för på måndag börjar skolan sen till helgen så åker jag till stockholm med samme och sen blir det skola igen och helgen efter det kommer jag få träffa henne igen. jag vet fan inte hur jag ska klara mig!? om du läser det här jullan så ska du vet att jag älskar dig julia maria höglund, du har gjort mina dagar i nästan 16 år! du och jag jullan!





fan hela mitt sommarlov har gått åt till att jobba på den där jävla hemköps affären! jag har inte träffat mina kompisar alls mycket, och nu flyttar jag "/ 

waterskidor

efter jobbet så drog jag och samme till sygan i sunnanäng och åktevattenskoter och vattenskidor , det är alltid lika kul :) hahah när vi kommer frem och stannar ser vi hans kusin som bor mittemot sticka ut genom ett fönster på övervåningen av deras hus och under fönstret så ärdörren in till huset men iafså hänner han ut genomfönstrert med en hockeyklubba och baknar på dörren så att någoni hans familj tror att det är någon som knackar på :P hahah störd kille:P  


matrast

nu sitter jag i personalrummet på jobbet helt själv och har matrast, fan va segt den här dagen går! om vädret håller i sig så kanske det blir vattenskidor efter jobbet :)

håkan!

Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken "runaway" som helst
Jag var slut när du hittade mig i GBG-regn
De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

underbar!

beslutsångest

åhj nu när jag kom hem till samme efter jobbet frågade han mig om jag vill följa med till stockholm till helgen och det vill jag ju så klart men jag och mia tänkte ju åka till min lägenhet på fredag och ha mys kväll med emelie och mys under helgen innan vi börjar skolan igen. vad ska jag göra? :S

oj då

shit, nu va det ett tag sen jag bloggade men jag har liksom inte rikitigt tid för att blogg. nu jävlar har jag bar en fucking vecka kvar att jobba och på fredag efter jobbet drar jag och mia till min längenhet i falun och  så kommer kanske emelie hem till mig och är med oss:) sen på måndag börjar vi skolan :D igår åkte jag, samme, mia och mamma till falun för att fixa lite i lägenheten och sen så sov jag och samme där första gången, och på kvällskvisten fick vi lite besök av adam, trevligt!:) idag så ringde mami och väckte oss halv tolv och sa att hon och pappa var påväg så det va väl bara att stiga upp ur sängen. vi har iaf fixat hela dagen tills nu i lägenheten så nu är det nästan klart det är bara lite som ska handlas in men i stortsätt är det klart :D  nått mer kul som hände i helgen var att malin fyllde år så vi sov hos henne på fredagen, väldigt mysigt och kul :)


pöjken

just nu sitter jag hemma hos min lille pöjk och väntar på att han ska komma hem. efter jobbet va jag och fick massage igen, tänk att min rygg aldrig vill bli bra! nu är jag jätte trött så jag ska nog ta en snabb tupplur innan samme kommer hem ;) föresten helgen var mys:) jag och ida sov i hennes papaps nya lägenhet. den är hur fin som helst. gud va feta vi va på kvällen hahah pizza,massa godis och cola:) vi träffade även lilla gus en stund. jag har nästan inte träffat han på hela sommarlovet!




jag just nu helt död i sammes säng ;)

RSS 2.0