jag kommer

sitter just nu och lyssnar på maggios nya låt jag kommer. så sjukt skön! samme har precis dragit till gymmet och jag sitter hemma i soffan och hostar och har ont i min hals, faan jag vill inte bli sjuk nu när vi har lov ju!

jag väntar på att jullan ska komma hem lite så jag får träffa henne! sen ska jag dra ner till noret för att se utematchen. sen blir det mys hemma hos Samuel :)

ganska skön lördag ändå. nu ska jag kika på ytterligare ett avsnitt av one tree hill. kan inte få nog!


en dag i studion

skapligt seegt den här dagen gick! vi har ju som sagt estetvecka den här veckan, så idag har vi tagit kort helaaa dagen i studion, ganska kul fast tiden gick så sakta. imorgon har vi en deadline där vi ska lämna in 2-3 bilder som är färdig redigerade, PANIK var ordet!

det är inte långt kvar tills det blir helg och lov nu vilket gillas skarpt! i helgen blir det mys med älskling och sen ska vi nog på utematchen mellan Leksand - Mora, kan nog bli riktigt mycket folk och riktigt spännande.

usch jag måste resa mig upp från min nya sköna fotölj och laga mat sedan plugga både svenska och arbetsmiljö och säkerhet och jag orkar inte! snälla ge mig sommarlov och typ 25-30 grader varmt och massa sol och snygga sommarkläder!


en vecka kvar

tänkte passa på att göra ett lite inlägg så här på kvälsskvisten, det va ju ett tag sen.

det är bara en vecka kvar till sportlovet, fy faan va skönt!  dom två sista veckorna inna lovet har vi estetiskverksamhet i skolan, första veckan hade jag kroki (naken målning) det var völdigt speciellt att sitta och rita av en naken tjej i en hel vecka! och nu sista veckan innan lovet skulle jag haft dans men jag lyckades flirta till mig en plats i fotogruppen! :D så förhoppningsvis går den här veckan fort!
 
snart fyller samme år också. hela 17 bast :P haha grattis till han i förskott :)

nej nu ska jag ta och sova så jag orkar ta grymma foton imon!


QUICKSAND

jag är helt besatt av One Tree Hill! det kan nog vara den bästa serien som någon gång gjorts! jag får  liksom aldrig nog.

iadg runt klockan 4 började jag kolla på avsnitt 1 i säsong 7, och efter några timmar har jag avverkat hela 8 avsnitt!

för övrigt är jag hemma i Leksand eftersom jag är sjuk. mina planer för morgondagen är iaf att kolla klart på oth säsong 7 sedan plugga italienska och matte. matte kan vara det värsta som har hänt i mitt liv!

förresten jag har fastnat för en låt i oth också QUICKSAND- HALEY JAMES SCOTT den finns inte på spotify men på youtube, lyssna på den och ni komme bli fast. dte var allt för mig. dags att sova. god natt!


otroligt



åh jag dööör lite grann nu! så sjukt jävla snygga dom e!
kolla på into the blue!!

jag tror jag ska träna lite jätte mycket nu, Jessica Alba är nog den snyggaste jag vet...

Sitting Down Here

var hemma från skolan idag. skönt!

 jag ringde till siljan idag för att höra om jag fick jobbet där jag ska eventuellt dit nästa fredag för att provjobba så det låter ju positivt.

annars har jag inte gjort mycket idag. suttit i sängen och skrivit på min uppsats. nu tror jag att jag ska resa på mitt arsle och gå till badrummet för att ta mig ett bad och kika på någon film.

det är ungefär det här jag gjort idag :

förresten, jag tänkte bara säga att jag älskar min kära vän Sofie! jag finns alltid för dig
 


RSS 2.0