Lov

Tog lov idag eftersom vi nästan e helt klara med allt jobb före lovet. Så jag packade resväskan och åkte hem till mamma och pappa i Leksand. I morse tog vi företagsfoto vilket inte blev helt lyckat. Jag blev inte nöjd med en enda bild... Tagga jobb på lördag på dagen och halloweenfest på kvällen! Ska bli så kul att äntligen festa lite. Visar en liten backstage bild från fotograferingen, Sofie in action! Hoppas ni får ett härligt lov!


Raise your voice

Halvt sjuk tjej här! Struntar i att plugga matte och myser ner mig bredvid Sofie för att kolla på film lät lite mer lockande! Dagen va väl som igår, stenhårt jobb med uf företaget. Och i morgon är det dags för företagsfotografering i morgon. Har tagit mig tid att ta ett foto på min utstyrsel för idag! Lägger upp en fin bild på min älskade fina bruna vän Sofie också:)


Hedemora

Hoppade på bussen till Hedemora i morse för att dra till lovisens fik för att plugga uf. Sitter nu hos Thompa och har precis bastat skönt! Dags för duschen och sängen nu för att köra stenhårt jobb i morgon med! Slänger ib en liten bild på jur jag såg ut idag, nya skjortan från weekday och skinnbyxor från bikbok


OTH

Har precis diskat upp all disk, duktig tjej. Duktiga tjejer som gjorde massa saker idag i skolan. Vårt företag går framåt tjejer! Dags att lägga sig i sängen för att kolla på one tree hill, man får verkligen aldrig nog utav den serien! Slänger in en liten bild på vad jag hade på mig idag. Allt är nytt från Stockholm. Topp-vila, jeans-bikbok,skor-skopunkten.


Back in dalarna

Veckan har jag spenderat i huvudstaden, fyra dagar med shopping, god mat, vin och live konserts av stiko per Larsson i vardagsrummet. Inte fy skam skulle jag vilja säga. Några favorit låtar med killen är, bröder, törneros, så ni vill ha mig och Amsterdam. Sjukt nice att sitta i soffan bredvid honom med ett glas vi i handen och lyssna på den härliga rösten live! Nu är det dags att åka och inhandla kvällens middag så jag slänger in en suddig dagens!


Dom där dagarna

Uf jobb, italienska plugg och häng med Thompa och lost(Sofie) är vad som hänt denna vecka. Thompa städade min lägenhet igår hur snäll är hon inte dåå??? Sen blev det mys med smoothie och choklad muffins, mums! På måndag drar jag och Thompa till Stockholm, sköönt! Hänger där tills på torsdag. Vi ska bara chilla! Och jobba lite med uf. Skönt att få shoppa lite iaf:D


UF KICK OFF

Dagen har varit super skön, började klockan 10 med att dra till lugnet för uf kick off , bra info man fick och grym föreläsning av Paola Roberto! Träffade lite folk genom våran grymma rådgivare! Slutade runt två. Nu är jag Lovisa och Sofie hos Benny och firar att han har fått körkort, nu har jag en chaufför säkrad!


Fetis måndag

Kom hem från stan för en liten stund sen. Lovisa och jag har haft en lyxmåndag. Käkade först Kina mat på en restaurang och sedan efterrätt på piacetto. Lagomt arg lilla jag va i morse då! Jag va skit trött för att jag har gått up tidigt hela förra veckan och jo bg. Hela helgen, så gick jag upp halv sju för jag sov hemma i Leksand och skulle ta bussen till Falun och sen så får jag reda på att vi börjar fucking klockan tio. Förbannad tjej! Men det blev lite bättre när jag Sofie Fredrik Casper och oliwer gick till waynes och tog en fika innan det var dags för mig att gå på italienska. Gick ovanligt bra idag, bra jobbat Emelie! Nu ska jag packa väskan för i morgon åker jag hem till Leksand igen för att gratulera min fina vän Julia som fyller år. Kände att det blev lite mycket text nu så jag säger arrividerci och slänger in lite bilder från kvällen!


RSS 2.0