skitrygg!

hej jag heter emelieoch är 80 bast typ känns det som. efter jobbet igår va jag och fick massage men det släppte inte så jag ska ditpå måndag igen, jag hatar min jävla rygg! ikväll ska jag sova hos min lilla ida :D kanoners! (Y)



en fin liten bild på min älskade vän Ida Söderström :D <3

bananisar

nu har jag en hög med banan kartonger soms tår på mitt rum och väntar på att fyllas av mina saker efter som lilla jag flyttar lite saker till min nya lägenhet i falun på söndag:) så nu drar jag på ipoden på högsta volym och sätter igång ;) om en stund kommer nog min lilla älskling hit :)

 +  =

kartonger + ipod på högstav volym= en glader emelie för snart bär det av till falun gott folk :)


före och efter




före, slitet och lockigt¨




efter, platt snebena och inga slitna toppar. dock är det lite svårt att få det som man vill ha det när det e  nytt :P

klippning

idag efter jobbet drog jag och klippte mig, så sjukt skönt att få bort mina slitnna toppar! just nu sitter jag hos min lilla plutt älskling :) och snart blir det nog att krypa ner i sängen för det är ju jobb för min del imorgon "/ jag börjar bli less på att jobba nu... inatt kommer min älskade plupp hem :D så det blir övernattning med hon och pullis imon. på fredag ska jag börja packa mina saker och göra mig redo för flytt, för på söndag ska vi nämnligen börja flytta :) och på lördag blir det en sjukt efterlängtad övernattning med min lilla idis! wiho :) nu ropar sammes kylskåp på mig hej då:)
 

här är en bild på mig och Geisha, min bror och hans tjejs katt som jag och samme va kattvakt till i helgen :P

HappyfacemedstortH!

jag kan inte sluta le och hoppa runt! jag har stått i kö ganska länge på lägenheter i falun och inte fått nys om en enda ledig och sen för någon dag sen ringde mamma till ett bolag som heter ghg och då sa dom att dom hade en ledig lägenhet på britsarvet en etta på 48 kvadratmeter och hon ba okej det låter ju bra. och så idag när hon slutade vid tre så skulle hon åka och kolla påden och jag trodde inte att hon skulle ta den för den är ganska dyr för att ligga en bir utanför falun och så. men halv fem ringde hon och sa att hon skrev på kontraktet gud så glad jag blev! jag kunde inte sluta le när jag va på jobbet jag gick runt på hemköp med ett stort leende i två timmar! den första augusti får jag flytta in! och den 16 börjar vi skolan. jag är grymt pepp! när jag kom hem från jobbet satt mamma pappa och en kompis till oss och väntade på att jag skulle komma hem för dom hade gjort tacos till mig för att fira:) så n sitter jag och kollar runt på massa saker till lägenheten, grymt kul! ikväll tänker jag fira med godis och cola och en grymt bra film, top gun som går på typ tv4+ som sagt, jag ka inte sluta le!



så här glad är jag nu kan jag lova!

duktig

tog nyss ett dopp i poolen med älskling och sen böev det lite bubbel innan han och oscar skulle iväg på nå bus:P så nu sitter jag här själv i hans rum, jag har städat det och bytt lakan och gjort det fint tills han kommer hem. hur duktig e inte jag då? ;) snäll flickvän han har va? :)

mitt humör förut idag


och nu :)



aå tal om nått annat så tycker jag att jag e ganska duktig och inte plattat mitt hår på över en vecka! bra jobbat emelie, så kanske du skulle gjort innan ditt hår blev helt sönderbränt!


fy fan vilken morgon!

åh fy fan vilken jävla piss morgon! fy fan det är ju så här att jag börjar jobba klockan 10.00 på dagarna. idag vaknade jag kl 10.15 och kollade på mobile, den var DÖD! den hade dött under natten så den ringde inte. jag fick panik och flög upp ur sängen och var klar på tio fucking minuter! aja när jag öpnnar dörren och är på väg till moppejäveln så är det ju så klart spöregn ut, woho vad glad man blir då. det var bara att vända in igen för att leta på mitt regställ som jag inte sett på ett tag. när jag väl hade satt på mig det och var ute vid moppen och skulle starta den så startar den jäveln inte! då blev jag så jävla lack. och sen kom jag på att matdosan var inne, men gud så kul! då fick jag lov att springa in och hämta den jäveln! sen så skulle jag försöka få igån skitmoppen och till slut starade den. sen när jag precis kommit upp för lima backen så får jag bensinstopp! asså vem fan ville mig något illa imorse!? och pappa sa igår han ba jo men nog fan räcker den här bensinen ner till leksand! ja visst ja eller inte! så då fick jag lov att rulla moppen hem till samme och springa in och leta på honom och så frågade jag han om han kunde skjutsa mig men då skjutsade han snälla bror mig i bil så jag slapp regnet :D tack Oscar, räddaren i nöden. aja sen när jag kommer till hemköp och börjar jobba är det as mycket folk som frågar en massa skit och jag ville bara be dom hålla käften;) sen så skulle jag byta en jävla potatis grej som e as svår att byta och så och a sås stod det en massa jävla dryga turister och skit och hetsa som fan och när jag väl hade fått dit den där jävla potatisen så är det en jävla kärring som öpnnar locket och ba men det här e ju gul lök! fy fan vad arg jag blev! jag fick lov att göra om allt! piss dag... men nu är jag iaf hemma hos älskling :D

ett tag sen

ja nu va det ett tag sen jag bloggade lite. dagarna går so fort efter jag slutat jobba. i tisdags gick det as segt på jobbet och det va as tråkigt och drygt och sen  när jag skulle åka moppe hem såbörjade det spöregna fy fan va argjag va och så innan jag åkte så rngde samme och frågade om jag skulle sova där och jag ba a. och sen så frågade han om jag vill gå på resturang och det tackar man ju inte nej till så vi frog till bygatan han mamma och pappa och lillasyster vad me också. efter maten drog vi och hyrde en skräckis och sen drog vi hem och bubbla och kollade på skräckisen så det blev en helt okej dag endå:P och sen när vi ligger och sover så vaknar jag av att det är en fågel inne i hans rum som had flygit in jag va typ as rädd och samme fattade typ ingenting haha :P onsdagen bestod av jobb och sen på kvällen va jag barnvakt åt min granne så jag kom halv tre på natten och sen idag va det bara att gå upp och jobba, segt! vi får se vad helgen bjuder på. men det som är planerat är att jag ska på min kusins barns dop på söndagen och det är den 18och då fyller sammes lillsayster 11 år. grattis till henne :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra igåg någon film.

helg

efter jobbet i fredags så plockade jag upp jullan på vägen hem, sen när vi kom hem var det as god mat på bordet för att mamma och pappa firade deras typ 19 bröllops dag sen så sov jullan hos mig ( efterlängtat! ) på lördag morgon vaknade vi halv 12 och då kom pappa inspringandes på mitt rum och sa att vi skulle på barnkalas han hade glömt bort det. så det va bara att klä på sig och dra på barnkalas, tårta och saft till frukost (Y) på lördag kväll drog jag och samme till gymmet en sväng sen vidare till sunnanäng för att åka vattenskoter och ringe med hans bror oscar och oscars tjej lisa. jag och samme började med att åka, fy fan va kul det e att åka ring! hahah jag och samme flög av:P sen så efter vi åkt en liten stund åkt vi vidare och kollade läget på piratfesten som va ute på siljan senn var det oscar och lisas tur att åka;) snart åker jag och älsklings samme till kupolen för att shoppa lite åt han (Y) och jag ska få välja kläder åt han :D det gillas enormt!

saknaden är stor

gud vad jag saknar öland! dumme plupp som är där och glassar medans jag sliter som en jäckla tok på jobbet "/

nu ska nog jag och jullan lägga oss i sängen och kolla på lite film i ipoden (Y) god natt!

en bild från Öland <3

sammes place

just nu sitter jag hemma hos samme efter att ha jobbat 10-18 det kanske blir lite vattenskoter ikväll (Y)

nu ska jag gå och spöa ner samme för han e as dryg!



Måndag Tisdag

måndagen började jag med att jobba 8-1 sen drog jag och samme ut och åkte vattenskoter som sagt och jag åkte även vattenskidor för första gången! jag klarade att komma upp på andra försöket ochramlade ingenting, lite glad är jag faktisk :D på tisdagen så började jag också med att jobba fast efter typ en timme så komemr chefen och snackar med mig och ba a emelie du kommer få jobba as mkt om du vill jag ba a men det e ju nice då får jag mkt pengar täkta jag och han ba kan du stanna tills 6 ikväll och jobba jag ba mmh okeej... så det blev ett långt pass idag 8-6 ochs en 6 veckor frammöver ska jag gå upp på heltid 10-6 ganska drygt men shit vilket klirr i kassan det kommer bli efter sommaren ;) åkte vattenskoter idag med :D ochäven lite ring efter men samme körde som en tok så jag trodde jag skulle flygga av och dö så jag  vågade inte åka så mycket :P här kommer lite bilder iaf








lite bilder :)


sunnanäng

snart ska jag och älskling dra te sunnanäng och åka vattenskoter och jag ska försöka lära mig att åka vattenskidor:P hahahah jag kommer ramla och slå ihjäl mig men om jag inte gör det kanske det kommer in lite bilder på våran åktur :)




RSS 2.0